HYVÄNTEKEVÄISYYS YHDISTYS

Apua ja Iloa Ry

OTA OSAA AUTTAMISEEN !

TALOUDELLISTA APUA vähävaraisille perheille

Joulun juhla on nurkan takana, mutta emme voi sulkea silmiämme siltä tosiasialta, että monelle perheelle Kainuussa tämä vuodenaika on kaikkea muuta kuin juhlaa. Jatkuva inflaatio ja elinkustannusten, erityisesti ruoan ja energian, hinnan nousu ovat kiristäneet monen perheen taloutta entisestään. Kainuun lapsilla ja heidän perheillään on edessään poikkeuksellisen haastava talvi.

Olen aiemmin järjestänyt hyväntekeväisyyskampanjoita perheeni, teidän ystävien ja muiden Kainuulaisten yritysten tuella. Kampanjoilla olemme pyrkineet lieventämään vähävaraisten lapsiperheiden ahdinkoa ja tuomaan heille joulun sanomaa. Tänä vuonna, ehkä enemmän kuin koskaan ennen, tämä tuen tarve on ajankohtainen.

Nöyrästi pyydän teitä, yhdistämään voimavaramme ja toteuttamaan yhdessä sydämellisen ja merkittävän hyväntekeväisyyskampanjan tulevana jouluna. Yhteinen panoksemme ei ole ainoastaan keino lievittää haavoittuvassa asemassa olevien ahdinkoa, vaan se myös tuo iloa ja toivoa Kainuun lapsiperheille juhlakauden ajaksi.

Lahjoituksilla on tavoitteena hankkia jouluruokakasseja (50€/kpl) sekä lahjakortteja muihin akuutteihin tarpeisiin, vähintään 100:lle perheelle.

Perinteeksi muodostunut toritapahtuma järjestetään 17.12 klo. 14.00, Raatihuoneen torilla! Paikalla joulupukki jakamassa karkkia sekä tarjolla mehua, makkaraa ja hyvää musiikkia!

Lahjoittaminen onnistuu seuraavasti:

Apua ja Iloa Ry

Tilinumero:

Op FI19 5760 0320 3598 53

Tai

Mobilepay: 21252

Rahankeräyslupa RA/2023/931

Pyydän! Haastakaa kaikki myös ystävät mukaan🙏

HYVÄNTEKEVÄISYYS YHDISTYKSEN

TUKEMISEN KAUPPA

HYVÄNTEKEVÄISYYS YHDISTYKSEN

tiedotteet ja tapahtumat

Löydät täältä kaiken tarvittavan tiedon ajankohtaisista tapahtumista ja organisaatiomme viimeisimmistä tiedotteista.

9 +

Toiminnassa mukana

500 +

Perheitä Autettu

42 +

Yhteistyökumppaneita

Valmiina tukemaan vähävaraisia?

Olemme sitoutuneita auttamaan vähävaraisia perheitä tarjoamalla tukea, apua ja iloa. Valmiina käynnistämään uusia projekteja ja kehittämään ratkaisuja, jotka parantavat heidän elämänlaatuaan.